17:00h – 20:00h Recreació de la vida en un campament medieval. A càrrec de LEGADO DEL NORTE. Podreu trobar el seu campament a la pl. del Pi-Pi. Vine a conèixer-los mentre recreen la vida a un campament medieval. També els podreu trobar pel mercat durant les seves “guàrdies” de la Vila.

17:00h – 20:00h Exposició i exhibició d’escuts i armes. Vols saber com eren els escuts i les armes que es van fer servir per les baralles i esbatussades que tenien les famílies dels Togores i els Requesens? Podràs veure-les al costat de la “Plaça del Poble”. A càrrec de grup de recreació històrica “Gesta Regnorum

17:00h – 21:00h Vine a divertir-te amb els Jocs gegants de fusta. Al carrer Escola Industrial, davant del Museu del Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

17:45h Concert de música improvisada. A càrrec de Corrandes són Corrandes.

18:00h Ball d’espases de Barberà del Vallès. Cerca a la fira els diferents espectacles que realitzaran.

18:00h Cercaviles musicals arreu del Mercat, a càrrec de Taraska. No podeu marxar del mercat sense haver-les vist, esteu atents! Inici de l’espectacle a la “Plaça del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia.

18:00h Espectacle de malabars. A càrrec de la companyia Malaboig. No hi ha hom que no quedi captivat pels seus jocs de mans! Màgia, malabars, ganivets, foc... Us hi podreu resistir? Inici de l’espectacle a la “Plaça del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia Sabadell.

18:45h Combats de recreació. Retrocedirem en el temps per reviure els grans conflictes entre les famílies Requesens i Togores. Hi haurà combats de recreació i aprendrem sobre com eren realment les lluites a l’època! Veniu amb nosaltres a gaudir de la recreació històrica en viu i les lluites al més pur estil medieval. A més de veure els enfrontaments podràs escoltar una breu explicació de l’armament i fer-te fotos amb els guerrers! A càrrec de grup de recreació històrica “Gesta Regnorum”, a la “Plaça del Poble”.

19:30h Salami el Fakir Ali-kates. Espectacle de Fakir còmic per a tots el públics, amb tècniques de fakirisme, clown, malabarisme i música en directe. A càrrec de la Cia. Kalandraka, a la “Plaça del Poble”.

20:30h Espectacle i taller de Danses de l’Índia a càrrec del Centre Asana. De ben segur que us agradaran aquestes danses exòtiques portades directament de les terres més llunyanes. Gaudeix de l’espectacle i participa en els seus tallers tot ballant amb nosaltres. Tot això a la “Plaça del Poble”.

21:00 CLOENDA del MERCAT

PROGRAMA MEDIEVÀLIA 2023

Diumenge, 21 de maig

brown wooden stick on brown wooden box
brown wooden stick on brown wooden box

10:00h - 20:30h Tasta la RATAFIA de Medievàlia Sabadell (al punt d’informació). Fins exhaurir existències. També podreu comprar l’ampolla exclusiva de la Fira.

10:00h - 20:00h L’ofici de vitraller i de luthier, al Taller de l’Art del Vitrall (c. Sant Feliu, cantonada St.Quirze). Demostracions regulars en grup de la construcció d’un vitrall, a càrrec de Joan Serra, Mestre Vitraller, i un petit concert amb instruments d’època construïts i tocats per Martí Romero, Mestre Luthier.

10:30h - 20:00h Demostració d’oficis. Demostracions regulars de les recreacions dels següents oficis: Forjador, Teixidora, Joier, Fustera, Pelleter, Teixidora de Palma (taller per aprendre i conèixer l’ofici).

10:30h - 14:00h Vine a divertir-te amb els Jocs gegants de fusta. Al carrer Escola Industrial, davant del Museu del Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

10:30h – 14:00h Exposició i exhibició d’escuts i armes. Vols saber com eren els escuts i les armes que es van fer servir per les baralles i esbatussades que tenien les famílies dels Togores i els Requesens? Podràs veure-les al costat de la “Plaça del Poble”. A càrrec de grup de recreació històrica “Gesta Regnorum

10:30h – 13:00h Cercavila de Glosa Medieval arreu del Mercat, a càrrec del grup Corrandes són Corrandes.

11:00h – 14:00h Recreació de la vida en un campament medieval. A càrrec de LEGADO DEL NORTE. Podreu trobar el seu campament a la pl. del Pi-Pi. Vine a conèixer-los mentre recreen la vida a un campament medieval. També els podreu trobar pel mercat durant les seves “guàrdies” de la Vila.

11:00h Concerts Itinerants de Cant Coral. Vine a escoltar diferents peces del llibre vermell de Montserrat. A càrrec de la Coral d’Òmnium Cultural de Sabadell.

11:00h Vine a la VISITA GUIADA: Itinerari del Sabadell Medieval, i conèixer sobre el terreny la història de la Vila.

Cal Inscripció prèvia al Museu d’Història de Sabadell (93.727.85.55)

11:00h Cercaviles musicals arreu del Mercat, a càrrec de Taraska. No podeu marxar del mercat sense haver-les vist, esteu atents! Inici de l’espectacle a la “Plaça del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia.

11:00h Ball d’espases de Barberà del Vallès. Cerca a la fira els diferents espectacles que realitzaran.

11:00h Espectacle infantil de Conta – Contes i Música on podran conèixer i participar amb diferents instruments de l’època. A càrrec dels BUFANÚVOLS. A la “Pl. del Poble”.

11:00h Durant el matí, cercavila de Glosa Medieval arreu del Mercat, a càrrec del grup Corrandes són Corrandes

11:00h Espectacle de malabars. A càrrec de la companyia Malaboig. No hi ha hom que no quedi captivat pels seus jocs de mans! Màgia, malabars, ganivets, foc... Us hi podreu resistir? Inici de l’espectacle a la “Plaça del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia Sabadell.

12:00h Combats de recreació. Retrocedirem en el temps per reviure els grans conflictes entre les famílies Requesens i Togores. Hi haurà combats de recreació i aprendrem sobre com eren realment les lluites a l’època! Veniu amb nosaltres a gaudir de la recreació històrica en viu i les lluites al més pur estil medieval. A més de veure els enfrontaments podràs escoltar una breu explicació de l’armament i fer-te fotos amb els guerrers! A càrrec de grup de recreació històrica “Gesta Regnorum”, a la “Plaça del Poble”.