17:00h Inici de la XXVI edició del Mercat Medieval.

17:00h - 21:00h Tasta la RATAFIA de Medievàlia Sabadell (al punt d’informació). Fins exhaurir existències. També podreu comprar l’ampolla exclusiva de la Fira.

17:00h - 21:00h Vine a divertir-te amb els Jocs gegants de fusta. Al carrer Escola Industrial, davant del Museu del Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

18:30h Espectacle de malabars. A càrrec de la companyia Malaboig. No hi ha hom que no quedi captivat pels seus jocs de mans! Màgia, malabars, ganivets, foc... Us hi podreu resistir? Inici de l’espectacle a la “Plaça del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia Sabadell.

19:00h Cercaviles musicals arreu del Mercat, a càrrec de Taraska. No podeu marxar del mercat sense haver-les vist, esteu atents! Inici de l’espectacle a la “Plaça del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia.

19:30h Cercavila de Xanquers. Ens visiten la companyia Todozancos, que passejaran per tota la fira realitzant una cercavila de circ sobre xanques, Inici de l’espectacle a la “Pl. del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia

20:30h Processó de torxes. Amb la col·laboració del Ball de Diables de Sabadell.

21:00h Concert de música improvisada. A càrrec de Corrandes són Corrandes.

PROGRAMA MEDIEVÀLIA 2023

Divendres, 19 de maig

brown wooden wheel on brown wooden table
brown wooden wheel on brown wooden table