10:00h - 22:00h Tasta la RATAFIA commemorativa de la 25ena edició de Medievàlia Sabadell (al costat del punt d’informació). Fins esgotar existències. També pots comprar l’ampolla exclusiva de la Fira.

10:30h - 14:00h Vine a divertir-te amb els Jocs gegants de fusta. Al carrer Escola Industrial, davant del Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

10:30h - 22:00h Parc d’atraccions infantil. A la pl. del Gas

11:00h Passeig inaugural d'autoritats per Medievàlia amb acompanyament del Ciervo Teatre.

11:00h Visita guiada a la Casa Duran. Vine a descobrir el que va ser una masia Medieval. Recomanem inscripció prèvia al Museu d’història de Sabadell (93 727 85 55)

11:00h Companyia Malaboig malabars. No hi ha hom que no quedi captivat pels seus jocs de mans! Màgia, malabars, ganivets, foc... Us hi podreu resistir? Inici de l’espectacle a les 11h a la “Plaça del Poble” i aniran fent el seu espectacle itinerant per tot el recinte de Medievàlia.

11:00h - 14:00h Taller de Softcombat per a tots els públics. Lluita recreativa medieval. Vine i aprèn com lluitaven els guerrers medievals. A càrrec de Softcombat Barcelona Events.

11:00h Durant tot el matí, cercaviles musicals arreu del Mercat, a càrrec del grup Taraska, esteu atents!

12:00h Retrocedirem en el temps per reviure els grans conflictes entre les famílies Requesens i Togores. Hi haurà combats de recreació i aprendrem sobre com eren realment les lluites a l’època! Veniu amb nosaltres a gaudir de la recreació històrica en viu i les lluites al més pur estil medieval. A més de veure els enfrontaments podràs escoltar una breu explicació de l’armament i fer-te fotos amb els guerrers! A càrrec de grup de recreació històrica “Gesta Regnorum”, a la “Plaça del Poble”.

17:00h Visita guiada a la Casa Duran. Vine a descobrir el que va ser una masia Medieval. Recomanem inscripció prèvia al Museu d’història de Sabadell (93 727 85 55)

17:00h - 20:30h Taller de Softcombat per a tots els públics. Lluita recreativa medieval. Vine i aprèn com lluitaven els guerrers medievals. A càrrec de Softcombat Barcelona Events.

17:00h - 21:00h Vine a divertir-te amb els Jocs gegants de fusta. Al carrer Escola Industrial, davant del Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

17:30h Deixa’t embruixar. Al Mercat trobem personatges de tots els estaments socials, uns i altres es troben i els podeu veure durant tot el matí. Si voleu conèixer els seus secrets observeu atentament, seguiu-los una estona i escolteu aquestes històries que recreen l’època medieval de la mà del Teatre Ciervo.

18:00h Durant tota la tarda, cercaviles musicals arreu del Mercat, a càrrec del grup Taraska, esteu atents!

18:00h Salami el Fakir Ali-kates. Espectacle de Fakir còmic per a tots el públics, amb tècniques de fakirisme, clown, malabarisme i música en directe. A càrrec de la Cia. Kalandraka, a la “Plaça del Poble”.

19:30h Retrocedirem en el temps per reviure els grans conflictes entre les famílies Requesens i Togores. Hi haurà combats de recreació i aprendrem sobre com eren realment les lluites a l’època! Veniu amb nosaltres a gaudir de la recreació històrica en viu i les lluites al més pur estil medieval. A més de veure els enfrontaments podràs escoltar una breu explicació de l’armament i fer-te fotos amb els guerrers! A càrrec de grup de recreació històrica “Gesta Regnorum”, a la “Plaça del Poble”.

21:00h Espectacle i taller de Danses de l’Índia a càrrec del Centre Asana. De ben sugur que us agradaran aquestes danses exòtiques portades directament de les terres més llunyanes. Gaudeix de l’espectacle de les danses exòtiques portades directament de les terres més llunyanes i participa en els seus tallers tot ballant amb nosaltres. Tot això a la “Plaça del Poble”.

22:00h Processó de torxes. A càrrec del Ciervo Teatre.

PROGRAMA MEDIEVÀLIA 2022

Dissabte, 11 de juny

brown wooden stick on brown wooden box