Fes la inscripció de la teva parada

Inscriu-te al mercat medieval de Sabadell i participa en aquesta gran festa.
Volem comptar amb tu, però cal que acompleixis els requisits descrits en les següents bases de participació.
Recorda que totes les incripcions són avaluades per la comissió i contactaran amb tu, ja sigui per acceptar o per declinar la teva participació.
person using laptop computer
person using laptop computer

Aquí et deixem les bases de participació i els documents que has de cumplimentar per tal de relitzar la inscripció.

Recorda que no podem acceptar inscripcions on manquin dades o documents necessàris.

Les parades de productes NO alimentaris:

- El titular de la parada ha de complimentar correctament i signar el següent document (Cal adjuntar-lo a la sol·licitud)

Les parades de productes alimentaris:

- El titular de la parada ha de complimentar correctament i signar el següent document (Cal adjuntar-lo a la sol·licitud)

- Ha de tenir número de Registre Municipal o Cens Sanitari, ja que l’ha d’indicar en el següent tràmit.

El titular de cada parada alimentària, a més de la declaració anterior, ha de presentar per cada una de les parades alimentàries el tràmit Declaració responsable en matèria de salut alimentària per establiments no sedentaris participants a fires i altres esdeveniments (anteriorment anomenat FUE) que trobaran a la seu electrònica de l’Ajuntament: la DECLARACIÓ RESPONSABLE EN MATÈRIA DE SALUT ALIMENTÀRIA per establiments no sedentaris a fires i altres esdeveniments.

Realitzar la inscripció

Un cop revisades les bases i tenint tota la documentació preparada, ja pots iniciar els tràmits per inscriure la teva parada. El següent enllaç et portarà a un formulari on hauràs de completar tots els camps.